ADC, het beste ontwerp en de beste componenten

ADC-producten worden vervaardigd van de beste materialen met een compromisloze toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid.

750D
Operatiekamer (OK)

Wij bieden u een compleet assortiment voor uw OK:

Chirurgische jassen

Wij bieden u een compleet assortiment chirurgische jassen aan, van standaard jassen tot extra versterkte modellen:

Handschoenen

Wij bieden u een compleet assortiment handschoenen aan, van niet steriele onderzoekshandschoen tot steriele chirurgische handschoenen:

Steriele Procedure-trays (SPT)

Steriele proceduretrays van onze partner Medline helpen u bij het optimaliseren van processen binnen uw privékliniek. De efficiëntie stijgt doordat dankzij deze trays bepaalde stappen tijdens inkoop, verwerking, voorraadbeheer en administratie niet meer nodig zijn. 

Steriele proceduretrays

Wij bieden u een groot assortiment steriele proceduretrays aan:

Afdeklakens

Wij bieden u een compleet assortiment chirurgisch afdekmateriaal aan, van basis doeken tot complete sets:

Beschermende kleding

Wij bieden u een compleet assortiment beschermende kleding aan:

Aanbieding

Leisegang Colposcoop 1 D LED inclusief statief (DEMO)  De Leisegang colposcopen met de nieuwste LED technologie bieden u een uiterst aangename en precieze diagnose. Naast mobiele systemen is het ook mogelijk om de colposcoop aan een onderzoekstafel te bevestigen met een maximale ruimtebesparing. Leisegang betekent zeker een meerwaarde voor de gynaecologie daar ze zeer duurzame colposcopen ontwerpen waarbij zelfs het veranderen van de LED-lampjes bijna overbodig is.

Vraag hier onze speciale actieprijs aan !

Veilig douchen met de anti legionella handdouche !

Veilig drink- en douchewater is tegenwoordig niet meer weg te denken. Men gaat er vaak vanuit dat overal veilig drinkwater beschikbaar is. Toch kun je via inademing van waternevel een legionella besmetting oplopen. Vooral mensen met een verminderde weerstand zijn vatbaar voor de veteranenziekte. De handdouche met membraan filter zorgt ervoor dat u voor een langere periode veilig kunt douchen zonder besmet te raken met de legionella bacteriën. De handdouche bevat eem microfilterpatroon 0,1 µm en is gebaseerd op de dubbelwandige holle–vezel technologie. De vervanging van een anti Legionella filter is afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik van de douche. De gebruiksduur kan dus afwijken van het gemiddelde. Vraag hier meer informatie aan !

handdouche_filter_chroom
Anesthesie

Wij bieden u een compleet assortiment anesthesieproducten aan:

Patiëntenzorg

Wij bieden u een compleet assortiment patiënt verzorgingsproducten aan:

Infectiepreventie

Wij bieden u een compleet assortiment infectiepreventieproducten en -oplossingen aan:

Mobiele IT & Medicatiebeveiliging

De mogelijkheid om medicatiewagens af te sluiten en controle op de toediening van medicatie worden steeds belangrijker. Ook de toegang tot het EPD (elektronisch patiëntendossier) op de afdeling wint aan belang.