Melag Melatherm10

De MELAtherm 10 is de thermodesinfector die beantwoordt  aan de EN 15883 Europese norm. Het apparaat wordt idealiter gebruikt voor de machinale verwerking van instrumenten.
Met zijn compacte externe afmetingen, biedt de MELAtherm 10 volledige functies aan, zonder meerprijs.

  • Actieve droging volgens de norm
  • Vloeistoffen kunnen toegevoegd worden door middel van de doseerunit
  • Batch documentatie met de CF kaart of via network op uw PC

 

 

Melag Melatrace

MELAtrace is de software voor de eenvoudige en professionele documentatie van de volledige herverwerking van instrumenten. Met slechts één klik wordt de MELAtherm-batch vrijgegeven. De goedgekeurde MELAtherm-protocollen kunnen opnieuw worden gebruikt voor laden in de autoclaaf. In de volgende stap worden de individuele beladingselementen gespecificeerd voor sterilisatie in de autoclaaf – bijvoorbeeld steriele containers of individueel verpakte instrumenten. En er wordt ook bepaald van welke MELAtherm-batches deze afkomstig zijn.

Veilig douchen met de anti legionella handdouche !

Veilig drink- en douchewater is tegenwoordig niet meer weg te denken. Men gaat er vaak vanuit dat overal veilig drinkwater beschikbaar is. Toch kun je via inademing van waternevel een legionella besmetting oplopen. Vooral mensen met een verminderde weerstand zijn vatbaar voor de veteranenziekte. De handdouche met membraan filter zorgt ervoor dat u voor een langere periode veilig kunt douchen zonder besmet te raken met de legionella bacteriën. De handdouche bevat eem microfilterpatroon 0,1 µm en is gebaseerd op de dubbelwandige holle–vezel technologie. De vervanging van een anti Legionella filter is afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik van de douche. De gebruiksduur kan dus afwijken van het gemiddelde. Vraag hier meer informatie aan !